InHomeLED

Betaalmogelijkheden

U wilt zeker, gemakkelijk en veilig betalen. Daarom biedt InHomeLED verschillende betaalmogelijkheden. U kunt bij ons de betaalwijze kiezen waar u uw voorkeur aan geeft. Prijzen en betalingen zijn inclusief BTW. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


IDEAL

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. Het werkt als volgt:

  • Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt.
  • U ziet nu het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank.
  • De gegevens van uw bestelling zijn al ingevuld.
  • Na goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de website van InHomeLED.

CREDITCARD

U kunt bij InHomeLED direct en online betalen met uw credit card. Wij aanvaarden MasterCard en Visa. Indien u een bestelling plaatst, kies dan credit card als betaalwijze op de pagina 'betaalwijze'. Nadat u de details van uw bestelling hebt ontvangen, zal u worden gevraagd uw creditcard details in te geven. De volgende gegevens zijn vereist: type kaart (MasterCard of Visa), kaartnummer, beveiligingsnummer van de kaart en vervaldatum.


BANCONTACT/MISTER CASH

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen met Bancontact/Mister Cash direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.