InHomeLED

Privacybeleid

InHomeLED hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke herkenbare gegevens die u aan ons verstrekt. Wij zijn tevens van mening dat het van belang is u te informeren over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken, en u daarnaast keuzes te bieden over hoe de gegevens worden gebruikt.

Gebruik gegevens bij bestelling

Wanneer u op onze website goederen besteld, gebruiken wij voor de afhandeling van de bestelling gegevens voor de verkoper van de goederen, Surtronic. Uw gegevens worden alleen gebruikt ter verwerking van de bestelling. Persoonsgebonden data wordt door ons niet aan derden doorgegeven, tenzij dit in het kader van de uitvoering van onze diensten noodzakelijk is.

Herroeping van toezeggingen

Bij de aanmelding voor onze nieuwsbrief wordt uw e-mailadres voor promotionele activiteiten gebruikt tot u zich afmeldt. Afmelden is ieder moment mogelijk. We willen u erop wijzen dat u uw toezegging te alle tijde met kracht voor de toekomst kunt opzeggen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn ons eigendom, tenzij anders aangegeven. Zonder onze schriftelijke toestemming is het niet toegestaan gebruik te maken van deze (beeld)merken.