InHomeLED

Retourrecht en garantie

Retourrecht

Bij InHomeLED heeft u het recht om bestelde producten 14 dagen na ontvangst te retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Is het artikel gebruikt of beschadigd dan kan het niet retour worden gestuurd. Een uitzondering hierop is wanneer het artikel beschadigd bij u wordt afgeleverd (zie garantie).

Stuur nooit zomaar artikelen terug. Neem altijd contact met ons op via de klantenservice om aan te geven dat u iets retour wilt sturen. U ontvangt van ons dan duidelijke instructies voor het retourzenden. Zodra we de producten in goede orde en de juiste staat retour hebben ontvangen ontvangt u binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat InHomeLED niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.


Garantie

Op het gehele InHomeLED assortiment bieden wij een garantieperiode van 2 jaar aan. Toont de LED lamp binnen dit tijdsbestek gebreken dan ontvangt u kosteloos een nieuw exemplaar.