InHomeLED

Actievoorwaarden InhomeLED voucher

 1. De actievoorwaarden zijn van toepassing op de door InHomeLED georganiseerde gift voucher actie (hierna voucher). De actie bestaat uit een tegoedbedrag voor een eenmalige korting en is van toepassing indien is voldaan aan onderstaande voorwaarden.
 2. In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden is de actie van toepassing op de door InHomeLED uitgegeven vouchers. Door gebruik te maken van de voucher aanvaardt u deze voucher voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.
 3. Iedere voucher is voorzien van een unieke code. Dit is een nummer/tekstcode. Iedere voucher wordt slechts eenmaal verstrekt. U dient de voucher (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruikt door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele vouchers en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan InHomeLED.nl te worden verstrekt. InHomeLED.nl behoudt zich het recht voor om de voucher uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele voucher code.
 4. Om de voucher te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in “Mijn winkelwagen” te plaatsen. Tijdens het bestelproces vult u de exacte code in.
 5. U kunt de voucher daadwerkelijk maar éénmaal gebruiken. Besteedt u bij uw bestelling niet het volledige bedrag dan komt het restbedrag te vervallen.
 6. De vouchers zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via www.InHomeLED.nl
 7. De voucher of restwaarde ervan is niet inwisselbaar voor geld.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte voucher, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
 9. Het is niet toegestaan vouchers of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van vouchers wordt ontzegd.
 11. Het is niet toegestaan vouchers op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 12. Deze actievoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de actievoorwaarden telkens voor het gebruik van een voucher te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de voucher gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde actievoorwaarden.
 13. Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de voucher, of problemen bij het inwisselen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. InHomeLED.nl zal uw e-mail dan zo spoedig mogelijk behandelen.